Retraite catering

Retraite catering


Wanneer je een retraite organiseert wil je dat het eten aansluit bij jouw programma. Of het nu gaat over yoga, meditatie, ademwerk of een bewustwordingsreis, gezondheid en welzijn staan voorop. Jouw deelnemers kijken uit naar het belangrijke moment om gezamenlijk te eten. Een moment van reflecteren met elkaar na een inspirerende of intensieve training. Hoe fijn mag het dan zijn als ze een buffet vol 'comfort food' krijgen aangereikt. De ervaring leert dat een uitgebalanceerde maaltijd meer dan hartelijk wordt ontvangen. Het is van essentieel belang dat voeding een meerwaarde heeft aan het geheel.

Maatwerk

De Maaltijden

Maaltijden voor een retraite zijn altijd maatwerk. Brenda Anna kookt al meer dan 25 jaar vegetarisch, afgewisseld met voedzame veganistische recepten. Naar gelang de wensen van de deelnemers wordt er uiteraard rekening gehouden met dieetwensen. Iedereen een happy belly!


Love to cook

Kernwaarden

In de maaltijden zijn bewustwording, eenvoud en  verbinding met elkaar verweven en daarmee is succes gegarandeerd. Brenda Anna gelooft diep in al deze waarden, en zij maken deel uit van alles wat ze doet - van de plaatsen waar zij ingrediënten inkoopt tot de manier waarop zij iedereen ontvangt.


Wat mag ik voor je betekenen?

Zij vonden de catering

hartverwarmend

en een feestelijk buffet


3-days International Event in Sai Tempel Onderdijk (Noord Holland)

 

De vraag aan Brenda Anna was: “Zie jij kans tijdens ons grote, inmiddels jaarlijkse ‘Event’ met Mohanji - een spiritueel Meester - voor variërend 20 tot ca.100+ mensen te koken?”

 

Ze deinsde daar niet voor terug, sterker nog, ze reageerde enthousiast. Ad hoc wijzigingen bleven haar niet bespaard, waarin ze getest werd op karakter, waarna ze in ‘flow’ haar taken vervolgde en vrijwilligers aanstuurde daar waar nodig.


Brenda Anna speelde het klaar heerlijke Indiase gerechten zoals Korma met rijst, Bengaalse stoofpot, bonencurry’s en tal van salades te bereiden en op te dienen.

 

Na afloop was alles schoon en opgeruimd.

We hebben ‘WAAR voor geld’ gekregen en bevelen haar van harte aan.

Kannaiah & Carla

Weekend Training & Coaching / Ice and Fire


Tijdens ons koude weekend 4 t/m 6 februari 2022 heeft Brenda met haar kookkunsten de deelnemers van binnenuit verwarmd.


Omdat een weekend adem sessies en koude beoefening veel energie vergt, waren goede maaltijden zeer belangrijk. We hebben 3 dagen heerlijk ontbijt gehad, lunch en diner. Alles met verse producten, vegetarisch en waar kon biologisch en veganistisch. Aangepast op de wensen van de deelnemers. De groep heeft heerlijk gegeten.


Het eten was verrukkelijk. De gerechten waren Oosters georiënteerd met verwarmende kruiden. Ook waren er heerlijke gezonde snacks tussendoor of direct na een (ijs)koud moment. Bloemkool in een deegjasje met alcoholvrije eigen gemaakte glühwein bijvoorbeeld!



Bianca

Wat deelnemers van een retreat lieten weten:

  • Mag ik je meenemen naar huis? Jouw eten was echt een feestje.
  • Geweldig gegeten! De curry vond ik waanzinnig en heb er wel 3x van opgeschept.
  • Kleurrijk, lekker divers voor elk wat wils, veelzijdige smaken.
  • Als niet vegetariër vond ik het heel leuk om plant based te ontdekken. De Indiase avond was mijn favoriet.
  • Met elkaar aan het buffet van jouw horen wat we mochten opscheppen maakte de presentatie helemaal af.
  • Je bent als een boeddha in de keuken. Licht, stralend en echt een onderdeel van het geheel. Goddelijke Soulfood.
  • Jouw onderzoekende vragen aan tafel gaf een verrassende invalshoek op het proces dat ik ging.
  • Wanneer komt jouw kookboek uit? Want die wil ik!
  • Ik ga mij aanmelden voor de take away zodat ik thuis kan genieten van jouw eten.
  • Mijn favoriete gerechten waren de triffle en de witlof plaattaart. Maar ook het naanbrood met gegrilde groente vond ik lekker.

Ik ben graag onderdeel

van jouw retraite